ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ

Κριτικες Βιβλιων και Προτασεις για Διαβασμα

Βιβλιοκριτική - Προηγούμενο Βιβλιοκριτική - Επόμενο

Βιβλιοκριτική - Κριτική βιβλίου ΗΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣ - Εκδόσεις ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣ - Κατηγορία ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

ΗΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Συγγραφέας: ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣ
Εκδόσεις: ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣ
Σελίδες: 176
Τιμή: 15.90
Κατηγορία: ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ
Έτος έκδοσης: 2021
ΗΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣ (Εκδόσεις ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣΗΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣ (Εκδόσεις ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣΗΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣ (Εκδόσεις ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣΗΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣ (Εκδόσεις ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣΗΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣ (Εκδόσεις ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΓΑΛΑΝΗΣΤο βιβλίο Ήθος Πάθος Λόγος ήταν σαν μια ανάσα δροσερού αέρα, καθώς τα βιβλία που μας στέλνουν οι νέοι συγγραφείς είναι πάντα μυθιστορήματα. Επιτέλους λοιπόν κάτι διαφορετικό από έναν νέο Έλληνα συγγραφέα, τον κύριο Λεωνίδα Γαλάνη, ένα βιβλίο που εμπίπτει στην κατηγορία που θα χαρακτήριζα αυτοβελτίωσης.

Μην θέλοντας να χαλάσω την έκπληξη του αναγνώστη σχετικά με τα ερωτήματα που προκύπτουν από τον τίτλο του βιβλίου (Πώς ένας απλός στρατιώτης επηρρέασε την ζωή 10.000 ανθρώπων), αν και ο αριθμός των 10.000 στρατιωτών αποτελεί καμπανάκι για όσους διαβάζουμε ιστορία, θα πω ότι ο γενικός σκοπός του βιβλίου είναι το πώς μπορούμε να επηρεάζουμε τους άλλους μέσω της ρητορικής τέχνης. Εκεί ακριβώς κολλάνε το Ήθος, το Πάθος και ο Λόγος, αφού αποτελούν τα κλειδιά της επιτυχίας ώστε να το πετύχουμε.

Όπως είναι αναμενόμενο το βιβλίο χρησιμοποιεί αρκετό υλικό από την αρχαία Ελληνική γραμματεία, αλλά δεν επικεντρώνεται μόνο εκεί. Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί παραδείγματα από διάφορες εποχές, και την σύγχρονη φυσικά, ενώ δεν παραλείπει να προσθέτει και παραδείγματα από την προσωπική του καριέρα στον χώρο του μάρκετινγκ. Ο Λεωνίδας Γαλάνης είναι ένας άνθρωπος που έχει διαβάσει πολύ στην ζωή του και αυτό φαίνεται, καθώς έχει συμπυκνώσει σε αυτό το βιβλίο τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει συγκεντρώσει.

Το βιβλίο διαβάζεται εύκολα αφού είναι απολαυστικό όσο και διδακτικό, καθώς είναι γεμάτο από μικρά μυστικά, συμβουλές και αποφθέγματα. Σε αυτό βοηθάνε και οι ενέσεις χιούμορ του συγγραφέα σε διάφορα σημεία, καθώς και το μικρό μέγεθος των 176 σελίδων που δεν κουράζει τον αναγνώστη.

Σίγουρα πρόκειται για ένα χρήσιμο βιβλίο που αξίζει τον κόπο να διαβαστεί από τον καθένα. Χαίρομαι που το διάβασα και ελπίζω να διαβάσω και άλλα τέτοια βιβλία στο μέλλον από συγγραφείς που ξεκινάνε τώρα την προσπάθειά τους στον χώρο.


Βιβλιοκριτική για το βιβλίο ΗΘΟΣ ΠΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ από τον/την χρήστη: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ


Σχόλια επισκεπτών για αυτήν την κριτική βιβλίου:

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτήν την κριτική.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτήν την κριτικήΒιβλίο - Το Άγνωστο Αρχαίο Παρελθόν
Δείτε επίσης:
Greece Vacation Search
Καλοκαιρινες Διακοπες
Φυσικοθεραπεια
Σύνδεση με την Βιβλιοκριτική