ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ

Κριτικες Βιβλιων και Προτασεις για Διαβασμα

Βιβλιοκριτική - Προηγούμενο Βιβλιοκριτική - Επόμενο
Οροι Χρησης Βιβλιοκριτικης

Ερχόμενος στον δικτυακό τόπο της Βιβλιοκριτικής ο επισκέπτης αποδέχεται αυτομάτως και αδιακρίτως όλους τους παρακάτω όρους:


Κριτικές Βιβλίων

  • Οι κριτικές βιβλίων που εμπεριέχονται στον δικτυακό τόπο της Βιβλιοκριτικής μπορούν να αναδημοσιευτούν από οποιονδήποτε και σε οποιοδήποτε μέσο αρκεί να αναφέρεται ρητά και σε ευκρινές σημείο ως πηγή η Βιβλιοκριτική (συμπεριλαμβανομένης και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης αυτής). Η χρήση αυτή σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας όσον αφορά είτε τις κριτικές βιβλίων είτε οτιδήποτε άλλο περιεχόμενο.
  • Οι κριτικές βιβλίων που δημοσιεύονται στον δικτυακό χώρο της Βιβλιοκριτικής είναι υποκειμενικές και εκφράζουν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε αρθρογράφου. Η Βιβλιοκριτική δεν μπορεί να εγγυηθεί την εγκυρότητα των πληροφοριών που λαμβάνει ο επισκέπτης από τις κριτικές βιβλίων και κατά συνέπεια δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αυτές.

Περιεχόμενο Βιβλιοκριτικής

  • Το περιεχόμενο της Βιβλιοκριτικής αποτελεί ιδιοκτησία του δημιουργού ή/και των εκδοτικών οίκων στους οποίους ανήκουν τα βιβλία επί των οποίων γράφονται οι κριτικές βιβλίων, και κατά συνέπεια υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Η Βιβλιοκριτική δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων που αναφέρονται μέσω διασυνδέσμων (links) στον παρόντα Δικτυακό τόπο.
  • Η Βιβλιοκριτική δεν φέρει καμμία ευθύνη για τις προτάσεις βιβλίων, τα σχόλια για τα βιβλία, τα σχόλια για τις βιβλιοκριτικές και οτιδήποτε άλλο περιεχόμενο που αναρτούν οι χρήστες, είτε ανώνυμοι είτε εγγεγραμένοι.

Εγγραφή στην Βιβλιοκριτική

  • Ο επισκέπτης, εάν το επιθυμεί, μπορεί να εγγραφεί στην Βιβλιοκριτική με σκοπό την ενημέρωσή του μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σχετικά με νέα από την Βιβλιοκριτική ή και του χώρου του βιβλίου γενικότερα. Ο εγγεγραμμένος χρήστης έχει την δυνατότητα να βαθμολογεί τις κριτικές βιβλίων και τα σχόλια των άλλων χρηστών επί των κριτικών βιβλίων. Με την εγγραφή του ο χρήστης αποδέχεται την χρήση των προσωπικών του στοιχείων αποκλειστικώς για τον σκοπό αυτόν (της ενημέρωσής του), καθώς και ότι ενδεχόμενη απώλεια των στοιχείων αυτών, ως αποτέλεσμα κλοπής, δεν βαρύνει την Βιβλιοκριτική. Τα προσωπικά στοιχεία του επισκέπτη δεν παραχωρούνται σε κάποιον τρίτο, εκτός εάν ζητηθεί από τον ίδιο τον επισκέπτη ή από τις αρχές που εκπροσωπούν τον Νόμο.

Σε περίπτωση που ο επισκέπτης δεν δεν συμφωνεί με κάποιον ή κάποιους από τους παραπάνω όρους, υποχρεούται να αποσυνδεθεί αμέσως από τον δικτυακό τόπο Βιβλιοκριτική. Η ευθύνη για την ενημέρωση του επισκέπτη σχετικά με τους όρους χρήσης της Βιβλιοκριτικής που αναφέρονται στην σελίδα αυτήν βαρύνει τον ίδιο τον επισκέπτη.

Όροι Χρήσης Βιβλιοκριτικής, πνευματικά δικαιώματα κριτικής βιβλίου και πολιτική ανάρτησης κριτικών βιβλίων
Βιβλίο - Το Άγνωστο Αρχαίο Παρελθόν
Δείτε επίσης:
Greece Vacation Search
Καλοκαιρινες Διακοπες
Φυσικοθεραπεια
Σύνδεση με την Βιβλιοκριτική